Home > Kita in Celebration, Kita in karut ngarut, Kita in Universiti Malaya > ~Tamat sudah Minggu Haluansiswa 2010/2011 dan Minggu Interaksi Za’ba

~Tamat sudah Minggu Haluansiswa 2010/2011 dan Minggu Interaksi Za’ba

yeah..setelah 2 bulan dok ngadap gerak kerja PM..finally hbs gak MHS…..suke2 sbb tak penat2 dah after this nak handle budak..g sana sini…. tido pon tyme tu tak cukup.. so kini la masanya nak qada’ tidur….hahahaha… MHS kali ni mmg penat la..asyik keluar masuk kolej je..g padang la..g dtc la..tp yang penting seronok… seronok bila budak2 kat dalam dtc..kitaorg PM2 dibuai mimpi di foyer DTC…ditingkat 3 DTC dan tempat2 lain..haahah…. mmg best la.. ade yang siap dating lagi…..sape tu?? (hidup kn pandai cari peluang kan??)

APA YANG MENARIK TENTANG MHS..

ada macam2… sukan la…pertandingan kesenian dan debat… yang paling best SENAM SENI…letih ooo… boleh kecut perut kalau baut tiap2 hari…. then ada la slot2 lain.. utk kolej Za’ba ni..last year timbalan menteri pengajian tinggi datang…. this year menteri sendiri datang.. mau nye semua tak kalut..dengan hari tu nye la ade taklimat PTj …. spotcheck UMCARES dan lain…..so far ok la…PM2 ZA’BA kan expert….huhuhu…

yang lain2 dah tk de kot…nnt aku sambung cite MHS versi panjang..(laporan tak siap lagi)….

Minggu Interaksi Za’ba..

malam ni kemuncak utk MIZ…so far ok la komitmen antara junior and senior….tp biasa la..ujung2 minggu ni ramai yang nak balik…so makin lama makin sikit plak budak… tak pe la..yang ada buat yang terbaik utk persembahan malam ni,,,, ade hadiah menarik menanti anda…

MEH CITE PASAL AKU PLAK..

aku biasa la..mcm ni la kehidupan aku….tgh fikir mcm ne nak simpan barang2 tanpa guna kawasan yang luas….nk simpan dlm kotak..mcm tak efisyen je… ntah la…. bnyk tol barang2 aku ni..

mak dah call tnya bile nk balik..mmg nak balik..tp tk th bile…ujung minggu mesti ade keje…. insya Allah next week…

skandal???? oo biarla rahsia….(tibe2 je kan..nk publish kat sini..motif????)

k dh selesai…nk bersiap g balut hadiah plak….bye…

Advertisements
  1. fadil
    July 18, 2010 at 2:05 am

    Minggu Haluansiswa 2010/2011 dan Minggu Interaksi Za’ba mmg gempak n seronok!!
    x pnh dpt peluang cmni seumor idup…
    best3x..

  2. Nurul Izzah Yusof
    July 18, 2010 at 3:41 am

    tq to korang gak..bagi kerjasama dgn baik pada kitaorg… so lps ni join la aktiviti kolej yg lebih menarik..huhuhu (sempat promote tu) hehehh
    so jadikan itu kenangan kite bersama..lepas ni mmg susah nk dpt pengalaman mcm ni dah..

  3. July 25, 2010 at 12:15 am

    MHS mmg best..sume PM pn mmg best…yhnx 4 everything…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: