Archive

Archive for November, 2009

Facebook ak kn hack………….

November 26, 2009 1 comment

hari selasa hr tu aku agak t’kezut lps bgun dr tdr….

biasa nye lps bgun dr tdr ak akn view ak nye fb & ym…..tgok2 kot2 ade notification @ ym ke..

then ak tgok la ade bebrape note utk ak…pelik gak…

diorg ni comment status ak yg mn 1…tk kn diorg intrested nk comment status ak yg latest psl ak nk ambil lesen..

ak pon view la status tu… agak terkejut status ak tyme tu berbunyik “

“presiden 7th mmg rajin…time cuti pun stil bertugas demi kolej za’ba…tahniah!!”

WHAT the HECK!!!!!!!!!!!

ak mmg kaget bangat!!!!!!!!!!!!

dlm otak dok fikir adik ak aisyah yg bt..sbb dia je yg slalu bt onar pd ak nye laptop ni…

then ak ponz kejut la dia…tanye ” aisyah, awak ade tak type status  fb akak” then dia dlm keadaan mamai diageleng kepala…

ak mula tingtong….tk kn la ak ..ke ak ngigau…..pelik2…

then aku view older post tgok2 kalau ade comment lain yg ak buat…

.aku view mat peng nye status psl air mocha,latte and wutever…seingt ak,aku comment 1 jek dlm status dia tuh….

alih2 ak tgok ade kali kedua ak comment….comment tu ber bunyi ” teh halia”……. haaaaaaaa???????????…..

ak mula suspect sumone………….

WAHHHHHHHHHHHHHHHHHH AK DAH AGAK DAH “DIA”……..cis tk sgka dia bt onar pd fb ak… brani ko yek….

then ak view balik komen2 dlm status ak tuh…

mcm2 diorg komen….

ak syak suspect tu sbb tyme dia type status tuh, dia tgh gn dekstop yg ak tak logout fb ak……. :”(

ni ak bt print screen status tuh….

fb ku yg kn hack ..hwahwahwa

tak clear la plak…takpe2..kalo sape nk tgok..nnt bile jumpe, ak tunjuk….

huahuahua,…

tp bnde ni salah ak gak kanzzzzzzzz….actually ak tk logout fb ak kat some dekstop….

dekstop mn 1..hnye ak & bebrape org jek th..hahahahaah

so conclusion nye…

“SILE LOGOUT FACEBOOK, YM ANDA SEBELUM DI HACK OLEH BUDAK NIH!!!!!!!!”

dia mmg slalu hack org nye fb…..

(^______^)

Advertisements

Congrats to miss Aisyah……..eh salah…Pn.Aisyah!!!!!!!!

22 november, ahad hr tu hr yg bermakna bg kawan aku a.k.a housemate ak ms kat iic…..

yg best nye antara kitaorg 7 org…dia yg khwin dl….huahuahua…. well biasa la..org baik mmg khwin awal….

(statemnt bukn bermakna ak jahat okeyyyy)…..tp mmg dia ni baik la..lemah lembut….

maka ramai la jejaka kat iic dl mahupon tyme sekolah telan putih mata la tgok si Aisyah ni khwin….

aku g kenduri dia ngan alia & beah….kat sn aku jumpe ngan anne…malang bg mira ngan nadia..diorg tk dpt join….kena keje ….msing2 dok klantan..

ni la pics kat sn…

Aisyah & me

Beah, Alia, Aisyah & me

single mingle....

So Sweettttt!!!!!!

Anne nk blik dah..

Mdm Aisyah & Mr Amnan.........

Bride & us

lupe nk bgth ..si husband aisyah ni nm nye Amnan..tu je yg aku th….huahuahua

so kpd aisyah & her hubby slamat pengantin br..semoga perkahwin korang kekal sampai ke syurga…

(^______^)

 

holiday……..huahuahua

hmmmm…finally cuti gak ak dr bt keje2 and study2..huahuahau

actually klau di ikotkn aku dah lm cuti,,,..start 12 nov lgik last paper ak….,tp d sbbkn ade keroje2 yg bnyk yk settle lgik…so kn la stay lelama kat um tuh….

ade gak ak blik umah jap…then came back um semula….ingt bleh r peace2 kt umah…ad gk yg msg ak tnye itu ini…so terpkse la bebalik cepat….

well nk bt mcm ne kanzzzzzz….my responsibility……….

12 november 2009

-hbs xm…ooo tyme ni mmg bz sesangat,…. bgun kol 6 utk last revision..then kol 8 g fak utk last paper..kol 9 start xm..kol11 hbs..blik kolej mkn2…then kn kemas bilik jtk br sbb staff ofis nk gn bilik tu….so aku ngan ilyas pon kemas la bilik yg berselerak mcm tongkang pecah tuh….. dlm 2.30 ptg aku naik bilik, solat and prepare bt kkd bengkel pemantapan jik jtk….then tetibe plak kak ana call mintk nm sukarelwan 2 org utk hntr kat HEP as soon as possible,…aku pon mintk ilyas settle kn….dekat kol 4 br settle prob tu,.,,then g la ke ofis nk fax nm….k.ana bgth budak kreatif tk hntr sukarelawan utk makum..aduhh..1 lgik keje ak nk ingt kn bnde tuh…. aku blik bilik and terjadila drama dlm bilik..huahuahua..lwak plak rasa… dlm kol 6 ptg br la keje ak settle…penat sesangat,,,, tk rest dr pg sampai ptg….:”( mlm tu aku just lpk2 jek…

13 november 2009…

-lp dah bt per hr tuh..hmmmmm plan nak blik hr tuh,,,,tp tk jd..asl ntah???

14 november 2009 – 16 november 2009

– balik rumah ……best2…sorg jek…adik bradik yg len tak de… huahuahua….

16 november 2009

– blik kolej…continue keje2 yg terbengkalai…rumate dah blik….tggl la aku sorg dlm bilik…budak ramai lgik tyme ni…cos xm tk hbs lgik….

17 november 2009-18 november 2009

– bt kkd projek…ntah bile nk siap pon tak th….g HEP…settle kn psl Persatuan PAKK…

19 november 2009

-hr yg ak rs mmg penat ler gk..naik turun HEP…g jln masjid india teman k.raja beli brng….ingt nk tgok cite 2012..silap beli tiket..so terpksa la jual blik sbb tyme tk sesuai…

mlm tuh kol 12 am celebrate besday amal yg ke 20…tq ruru,fatin,jawahir,ecah,amal,ijat invite ak celebrate besday tuh…kebtulan besday si amal sm ngan si big….so celebrate la sesama…. so HEPY BIRTHDAY UTK KORG 2…MAY ALLAH BLESS BOTH OF U…

20 november 2009

-wahhhhhhhhhh hr yg best….finally dpt gk tgok citer 2012 dgn farah..huahuahua..best citer tuh….

kol 3 balik..mel hbs xm….

ade kes 3 buah lptop kn curi…

g mkn char kuey teow ngan ijat, john,mel & shahril kat pntai dlm…..

21 november 2009

-kolej makin sunyi..stress plak biler org tk de,…aku plak still bt keje yg tak siap2….kkd la pe lgik….

22 november 2009

–  went to Siti Aisyah Bt Mohd Nizam’s wedding kat seremban….. my housemate yg sopan santun,baik hati,mulia pe lgi la..

aku g ngan Alia & beah..jumpe anne kt sane…wah….best sesangat…

sampai kolej kol5….kolej makin sunyik………..

malam settle kn kkd, surat utk pelajar UNAS ler….nk dtg UM, tp mcm tk th procedur….semua kitaorg urus  kn…..sian president………huahuahua…..

23 november 2009…..

-akibat tdr lmbt…bgun pon lmbt…..

kemas bilik,baju, utk balik ke rumah…….wahhhhhhhhhhhh selamat tinggal za’ba & um….kol 1 pm aku pon blah dr kolej yg sunyik tuh…. kol 5.30 pm sampai umah dgn slamat……….huahuahua

NOW MY HOLIDAY BEGIN…..

FOCUS PD LESEN PLAK………….HUAHUAHUA….


exam tyme…….

November 6, 2009 2 comments

Exam!!!!……. tu je otak aku skrg….

bertungku lumus la  manusia yg bernm studnt mcm ak ni nk stdy…revision , and cr nota,,,,hahahaha….tu la dlm kelas main fb jek…. tk focus….then nk exam br trkial2 cr note….nasib baik ade gk yg prihatin kat ak nk bg copy note diorg….tq tq….

exam2 pon ade lg asgmnt tk siap….so ak kn siapkn last asgmnt,,,,then br bleh stdy dgn aman, damai and harmoni……..

now 4 more paper left……deret2 plak tuh tyme nye…….. 9,10,11,12……..then hbs,…

2 paper b4 ni agak susah gak la….nk ingt bnyk fakta2 yg aku sndiri pon tk pnh jumpe……..ms diploma dl pon tk pnh jumpe………

A yg aku idam2 kan tak th mcm ne……risau wei….pointer ak mcm ne la nnt,,,,,,,,,

tawakal pd Allah je la skrg ni,,,,,,,,,,,,,,,,

so gud luck la pd member2 ak yg xm skrg,,,,,,,,,tak kira la kat ipt mn ponzz….sbb skrg mmg musim xm……..

and tak lp gak kpd adik aku yg nk ambil spm tuh…………

iman,,,,stdy2 la….jgn main jek thnye………..contohilah abg2 and akak2 aok yg best ni……….

to akmal….tunggu la result pmr yek……….huhhhuhu

adios amigos