Home > Kita in (^_^), Kita in Celebration > Ramadhan tiba lagi…

Ramadhan tiba lagi…

Alhamdulillah…dapat lagi bertemu dengan Ramadhan tahun ni…..

lagi best..kali ni berpuasa selama sebulan kat rumah…yeahhhhh….sebab saya masih student..so skrg ni cuti panjang b4 masuk balik belajar…(suke bebenor kome nye)..

bile berpuasa kat rumah ni kan, rasanye tk banyak sangat perkara yang mengurangkang pahala puasa ni..sebab tak banyak bercakap..kan kan kan.. ye la..bile duduk kat luar,nak nak dengan kengkawan, banyak la bende nak di bualkan, dikatakan..so perkara2 yang diperkatakan tu mungkin boleh mengurangkang pahala puasa..( ini just pendapat saya yang memerhati)..keh keh keh..

Alhamdulillah..dapat gak terawikh berjemaah kat masjid & surau …

selain tu..dpt rilex2 dari serabut otak..hahaha.. hari2 duduk rumah..mmg best la….

 

 

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: