Archive

Archive for February, 2010

ThAnk YoU fOr bEiNg My FrIeND……..

February 15, 2010 3 comments

Aku ade ramai kawan…..tapi tak ramai yang betul-betul kawan….tp kawan yang nak aku crite ni memang best la..dia ni study 1 fakulti ngan aku…

cume kiatorang course yang berlainan….

actually aku ngan dia memang dah keje sama2 dari 1year lagi….and now kitaorang JIK JTK kolej….

dia ni banyak gak support aku….bagi semangat….. walaupon kadang2 terguris gak ngan dia ni..tapi aku anggap tu kritikan membina…

dia ni jugak pe”neutral” kalau JTK JIK ade prob.. ..

hari ni dia dah jadi orang besar kat UM ni…jawat jawatan dalam MPMUM…tinggi gak la pangkat dia….

cume aku harap dia dapat bahagikan tugas dia ngan pelajaran dia….jangan terabai udah pelajaran tu….

hari ni aku chat ngan dia.. dia suruh aku betul2 kuat utk 3 bulan akan datang ni…

sebabnye dalam 3 bulan untuk aku selesaikan tugas aku sebagai JIK JTK KOLEJ KEDIAMAN ZA’BA…..

hope dia pon macam tu…

yelah dia ade 1 tahun dalam jawat jawatan TIMBALAN YANG DIPERTUA 1 MPMUM………

TAHNIAH & TAKZIAH BUAT MUHAMMAD ILYAS ZAMBRI

….keje molek2 deh…. HUAHUAHAU…

lepas ni tak de dah orang nak ingat and message ko dah….so GOOD LUCK……….(^_^)

Advertisements

please..please..please!!!!!

tak tk ler pe nk jadi sekarang ni..masing2 dah mula buat perangai.. nak merajuk la..nak lepas tangan la… macam2…. betul2 blur sekarang ni…. pelik, aku baru je tak buat kerja dalam masa 3 hari, tu pon dah ade orang yang bising ….habis selama ni ape yang aku buat??? bukan keje ke nama nye… aku tak keje hari jumaat sebab aku kelas full, sabtu aku tak keje sebab aku keluar settlekan hal baju batik, then aku janji nak keje hari ahad, tapi bile aku bersemangat nk buat keje, ade masalah len pulak,,, seolah2 kehadiran aku kat tempat keje tu tak diterima…so buat ape aku nak duduk lama2 kat situ..baik aku naik bilik….lagi best..

tu cerite 3 4 hari lepas..ni cerite baru… aku dapat tahu ade sumone jealous ngan aku sebab aku rapat dengan some guy…aduhhhhhh guy ni tak de pe2 la ngan aku..aku anggap dia adik aku je… pernah ke tengok aku ngan guy ni keluar berdua? tak pernah langsung aku keluar ngan guy ni berdua..kalau ade pon berempat… aku baik ngan guy ni pon sebab kitaorg ada jawatan.. and banyak discuss tentang kerja….tk denye ak nak menggedik2 ngan guy ni….. payah bile ade yang jealous tak tentu pasal ni…. jealous ape bende pon aku tak th…and aku tak de hati langsung ngan guy ni….

cerite lain plak… hmmmm aku tak th aku ni kedekut ke…. aku ni tak suka orang yang terlalu bergantung pada aku dalam hal2 setiausaha ni… aku boleh bagi tunjuk ajar..tapi bukan nak bulat2 dari aku….buat dulu, kalau tak confident baru tunjuk kat aku..belajar dari kesalahan….. ni semua aku nak suap..lemak r…. sampai bile tak maju… aku pon buat sendiri je kot.. aihhhhhhhhh…..

masalah lain pulak hal PAKK yang tak settle2..kejap2 tukar tarikh…event besar tu…bile nak selesai aku pon tk th…dah la kena cari AZNIL untuk jadi perasmi…. nak cari contact number dia pon berpuluh2 kali aku call astro…mcm2..

banyak lagi masalah lain…maybe kalau aku cite kat sini pon orang tk faham…..so aku harap masalah aku ni dapat settle dalam ms terdekat ni..

Genap 2 bulan……….

Hari ni genap 2 bulan aku tk post pe2 cerite kat blog aku ni..saje………

dalam tempoh 2 bulan ni gak mcm2 cite jadi kat aku….

yg paling hebat seminggu lepas..haahhaah PEMILIHAN MAJLIS PERWAKILAN MAHASISWA 2009/2010….

ak bertanding calon umum..

ape2 pon tu semua pengalaman yang aku kutip….penat gak bertanding ni..kena pergi berkempen la…meeting la..kena pasang strategi la….

and result tak rasminya,..aku kalah dengan peroleh undi sebanyak 4186….banyak tu…..aku org yg ke10 kot…ok la tu kan..

Sekarang aku tengah adapt hidup ak kepada yg LEBIH normal….

aku hanya akan bekerjasama dengan orang yang betul2 perlukan ak…..

bukan guna aku bile susah and cari aku bile perlukan khidmat ak…NO WAY…… korang dah pandai mule..so pandai2 la akhirkan….

kalau korang emo ngan aku….aku 1000 kali emo ngan korang…. KORANG INGAT AKU PE???…(SORY KASAR BAHASA)….

pandai pulakkan cari aku, message ak bile nak sumthing…..aku pon ade perasaan gak….

aku tahu aku sekadar watak tambahan yang ditambah saat2 akhir….tp macam ni ke korang buat kat aku?????

AKU HARAP SEM NI BERLALU NGAN CEPAT..AND TAK PERLU ADE PE2 MEMORY………..

:”(

Categories: Uncategorized