Archive

Archive for December, 2008

MaRi BeRbLog (^_^)…..

December 21, 2008 4 comments

Wah….tak sangka aku dah de blog sendiri..selama ni bace blog orng je… tapi banyak lagi bende aku tak tahu pasal blog ni..heheheh….

Blog aku ni aku namakan “SeMuA TeNtAnG KiTa (^_^) – mySeLf, tHEy, YoU & oThErs” . Jangan salah faham plak sebab aku nak berblog ni bukan untuk mengutuk,mengata, mengumpat @ seangkatan dengannye…sebenarnya aku buat blog ni untuk kongsi semua tentang kenangan, pengalaman, nasihat dan macam-macam lagi dengan semua orang…tak kira tentang diri aku sendiri, dengan awak,dengan mereka dan dengan orang lain..hehehe…

So untuk posting yang 1st ni, tu je kot aku nak bagitahu….SO SELAMAT BERBLOG…(^_^)

Categories: Kita in (^_^)