Archive

Archive for May, 2010

Pengakhiran dan Permulaan…

yeahhhh…dah lama tak update……so nk update la ni…

hurmmm..maka dengan tak rasminya berakhir lah sesi 2009/2010….

then tanggungjawab aku kat “sini” pon dgn tak rasmi pon berakhir...(but, actually nope)..

banyak lagi perkara,bende aku and yang lain2 kena settle kan…..

macam-macam perkara aku lalui, pengalaman yang aku timba, salah faham yang tercipta,

kenangan yang aku dengan mereka lakarkan, semua aku pelajari…

hope akan terus jadi panduan untuk aku… bukan senang sambil study dok bz ngan komitmen lain….

kalau tak, bak kata ustazah aku tyme sekolah dulu..HANYUTTTTTTT…..

exam pon berjalan dengan lancar, walaupon ade sedikit perubahan disaat2 akhir (lagi 2 jam nak xm baru th tukar tyme xm)…..

so tunggu dan lihat je la result aku nnt…..(nak kn paparkan gak ke kat sini??)huhuhu

selama satu sesi ni boleh aku katakan best la….(ye la..aku akui)….keje ngan kwn2 aku ni ha….

perangai masing2 termasuk aku la..boleh dikatakan verity la…. boleh masuk Malaysia’s Got Talent (tu pon kalau ade)..hahaha

hurmmm….

SO, APE YANG MULANYA????

hehhehehe….so dgn ini, aku jadi org2 biasa balik, dan terus berkhidmat utk kolej aku…huhuhu

now i’m CALON PEMBANTU MAHASISWA….ni kalau dapat …mean aku jadi PM kali kedua la..

esok bermula lah Kursus 1 hari dihari raya kat kolej ni..(ok dah ngarut)…kursus 1 hari di kolej….SEHARIAN ye…sampai malam…

so selepas itu, bermula gerak kerja…..tgok la aku dapat biro ape kali ni..huhuhu..hope yg senonoh2 sikit la…..

yg kena ngan gaya ngan personalitiku ini…huahuahua….

k la…malas nak ngarut…

eh jap lupa….nk bgth…my parents sekarang sedang berserunuk2 selama 3 minggu di Belfast …huhuhu..hope sihat2 aja hendaknya…..

Belfast tu di UK…..(sambil mengharapkan my parents belikan ipod touch utk aku..\(^o^)/)

aku plak lepas ni akan gi INDONESIA 1 minggu….utk projek aku..huhuhu….(excited terlampau kot)

terkejor2 eden nak bt keje nnt…

k..see u later…hehehhee

Advertisements