Archive

Archive for October, 2009

hari yang penuh……….

hari ni start kol 5 pg aku bngun siapkan asgmnt,,then aku tdr kol 6.15 sampai kol 7…

pastu bangun siapkan asgmnt….kire2 dlm kol 8 aku siapkan asgmnt…..cume tunggu nk print jk……

after that aku siapkan surat2 yg nk kn hntr kat ofis….kol 8.45 aku g bilik jtk lm utk attend meting….

meting hbs sampai kol 1.30 pm…huih lm giler….

then kol 2.30 aku naik bilik utk settlekn asgmnt aku yg tebal sesangt…pastu g binding asgmnt yg tebal tu…

pastu kire2 dlm kol 4 aku g fak tok hntr asgmnt tuh…..dlm 4.30 pm aku g mid utk jejalan..

ingt nk tgok movie…tp ms plk tak sesuai…so g shoping je la…kol 8 blik kolej..sampai la skrg dok ngadap laptop….kol 9 nnt,g jamuan sukrea,,,,best dpt mkn..

aku ni seharian tk jumpe nasik…pedih perut..tk th brape lm ddk sane,…aku rs ngantuk sngt….

ini la idop aku utk hr ni…sanggup tk korg jd aku???

mari mengarut…………..

actually aku tk th nk bg tajuk pe post ni….sj nk type…klau type asgmnt ayat kn skema..so kt sini jek aku bleh ngarut…

kan best kalau asgmnt mcm ni…tk pyh buat ayat skema….hhahhha….

nak xm dah…dah nk hbs 1 sem dah…nak hujung tahun dah…nak pe lagi yek??? mcm2 ler…aku pon tak th

hr ni last presentension aku…..mmg tension la..ntah pe2 aku ngarut kat depn pon aku tk th…

then kn baiki lak asgmnt yg kn present tu…..so + 1 kije…

skrg ni aku rs nk minum nescaffe jek….

so aku nk bt nescaffe….

daaaaaaaaaaaaaa


Assignment yg menggunung dah tggl sikit….

hr ni aku dgn jayanye aku submit 1 asgmnt..huhuuhu so tggl 5 kot asgmnt kn buat…

gumbira tol…

tp tak th ler kualiti mcm ne….

hope bleh di trima…

mlm ni plak nk bt asgmnt kbkk….huih..ade plak kn potostat 50 questionaire..giler ah dingdong….

ingt dlm 5 jek….

so sape2 nk jwb questionaire aku sile msg aku….yek yek...

Categories: Uncategorized

Aku yg emo……

help me..help me!!!!

aku br t’fikir..rupe2 aku ni t’lalu emo…

asl jadik mcm tu..aku pon tk th….

nsb baik la ade member aku tlng remind ak bile aku start ter”emo” ni….sbb dia pon slalu kn hembur ngan aku bile aku emo…

hmmmm nsb ler sape kwn ngan aku….aku pon tk th mcm ne nk control emo aku ni…

kn buat therapy ni…

tak pon ingt Tuhan bnyk2..

hmmm i try my best la utk cube tk ber”emo”…..

eh tak salah….kalau tak ber”emo ” …hati kering plak nnt….mslh jugak..

so kurang kan emo…hepy2 slalu..

walla….. ; )

p/s: comey tk color pink???

Selamat Pengantin Baru…& slamt bertunang….

my fren nak khwin????

hr ni aku ieka call aku & bgth yg member skolah kitorg ..cik nasihin nk khwin 17 okt ni…..congrats..

then sorg lg.,….my best fren sitah pon nk khwin ujung bulan ni,….

tapi… 2 2 majlis ni aku tak g sbb  clash ngan activity aku..huhuuuhhu…soryyyy sgt kat korg 2….

tak lupe gak kat my beloved cousin yg nk bertunang weekend ni….

yah ko jgn risau…..aku tetap balik lipis,,,,ko tunggu je yek…nnt aku make up ko,,,,hahhaha..

tapi..aku still blur….bile nk blik..nk blik ngan pe???? penin2..

alangkah best nye kalau ade driver,,,bleh fetch aku kat u ni..

hahhaha..berangan la ko izzah..

nnt la aku pikir….aku kn siapkan asgmnt yg still tggi menggunung….

isnin depan nak kn present 2 subject….gile r..

tingtong la aku…..(@_@)

Wuts happen???

WAHHHHHHHHHHHHHH…………….dah lm aku update blog ni…ntah jd pe kat sini…well biasa la org bz..bz ngan assignment la ape lg…dah nak dekt due date br la t’hegeh2 nak cr bahan buat asgmnt…bukn aku sorg je..boleh nk kata 80% kot perangai mcm aku…hahaha..ade gak la geng…ntah bile nak berubah..asgmnt bukn susah,,,tp bile dah malas, tak bleh nak buat ape la….

aku paling tak suke buat asgmnt group,,,,sbb kn deal ngan manusia..ade yg ok,,,ok la,,,yg tak ok,pemalas, mengharap org lain buat asgmnt and dia senang2 dpt markah sama(golongan parasit), yang lepas tangan, yang berkira,  and mcm2 lagi…mmg aku tak suke…tp nk tak nak kn gak la mengalah (maybe aku je kot)….ntah la… asl kan siap and puas hati cukup la…yg penting final xm pulun habis2an..kesian kat kwn aku sorg ni…dia ni pon slalu ngalah…..dr 1st year samapi skrg, asyik mengalah je…hope dia tabah and sabar….

xm plak lagi 4 minggu,,,, paper hbs 12/11….lps tu ambil lesen kete….so sepanjang cuti nnt maybe aku duduk umah je kot….(ape aku merepek ni)

hmmm aku slalu t’fikir, ape yg aku buat org suke ke???  aku tak dpt jwpn pon..sbb aku kn tnye soklan ni kat org…. aku rs nak lari je..tp nnt org kt aku tak b’tanggungjawab plak…well mulut org,bukn aku bleh tutup,,,,biar je la kot,,,

sekarang still lg dalam mood raya….bnyk aku dpt invitation open house,tp aku tak g pon ..bz,,,and jauh..sory la kpd tuan rumah yek…

abg de aku dah selamat balik ke Belfast….tak th la brape lm lg dia ngan k.nini kat sane…hehehe…

k la kat sini aku nk ucapkan SELAMAT HARI RAYA,MAAF ZAHIR & BATIN KAT KORANG SEMUA YG BACE BLOG AKU…doakan aku dpt hidup and b’nafas lebih baik dr hari2 sblm ni…and thanks pd family and member yg slalu support aku…u all so priceless….

k…adios amigos….