Home > Kita in Universiti Malaya, Motivasi untuk kita : ) > Pembantu Mahasiswa 2010/2011 : 1

Pembantu Mahasiswa 2010/2011 : 1

Lama dah tk update…yg dlm draft pon tk sempat post…. hurmm dengan masa yang ada ni, aku nk update blog ni ha…

still ingat post Tentang PM tahun lepas ??? so buat kali keduanya aku jadi PEMBANTU MAHASISWA untuk kolej aku… means that cuti aku , aku habiskan dengan PM ni…

dah sebulan lebih duduk kat kolej dengan buat gerak kerja untuk MINGGU HALUANSISWA yg bakal berlangsung 4-11 julai..

tahun ni semua PM 30 orang..lebih sikit dari tahun lepas…dan dibantu dengan 5 orang fasi…

sekarang tinggal lagi 3 minggu sebelum MHS berlangsung…. pelbagai ragam, attitude yang dapat aku peratikan…

dari yang atas sampai la yang bawah… masing2 ade sifat , emosi, id, ego dan pemikiran yang tersendiri….

aku pon sama la gak….

Majlis Tertinggi Pembantu Mahasiswa Kolej Kediaman Za’ba dah dilantik…

aku still jawatan yang sama dengan tahun lepas …..Setiausaha ….

aku cube buat yang terbaik untuk tahun ni….

then antara MT2 ni..majoriti dari kalangan kawan2 yang rapat… so far..tak de masalah yang timbul antara kami…

Alhamdulillah..dalam beberapa hari yang kami lalui..pelbagai masalah timbul…

kami PM2 cuba tangani dan selesaikan  masalh bersama.. tak nak salahkan orang lain…

Yang baik jadikan tauladan…yang tak baik jdkan sempadan….(erk???betul ke tak perumpamaan ni)??

even ramai dikalangan kami second tymer PM…but we still need tunjuk ajar ….

gembira la gak sebab ade yang sudi beri tunjuk ajar eventhough busy ngan perkara lain..

HOPE MINGGU HALUANSISWA TAHUN NI DAPAT BERJALAN DENGAN LANCARNYA….THANKS EVERYONE…:”)

Advertisements
  1. June 19, 2010 at 11:48 am

    salam..
    will be @ za’ba college..
    jgn buli kitorang nati..

  2. Nurul Izzah Yusof
    June 20, 2010 at 8:46 pm

    ni sapa yek?? tahniah…see u soon..

  3. June 24, 2010 at 9:56 am

    wah… jd setiausaha lg la… all the best ya…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: